تولید کننده اکسید منیزیم : بخش عمدهای از ذخایر منیزیت از تجزیه سنگهای آذرین اولترابازیک مانند پریدوتیت و دونیت بهوجود میآید. همچنین منیزیت در رگهها و تودههای نامنظم هیدروترمال در سنگهای آهکی دولومیتی یافت میشود. همچنین از تجزیه سنگهای دگرگونی غنی از کانیهای منیزیمدار تولید میشود.
ذخایر منیزیت، به شکلهای متفاوتی به وجود می آیند.
الف) منیزیت گرمابی
پیدایش این گونه ذخایر، نتیجه دگرسانی محلولهای گرمابی حامل CO2 بر روی سنگهای اولترابازیک است.
ذخایر منیزیت تشکیلشده در این فرآیندها، معمولاً به صورت توده ای و نهان بلورین هستند و اغلب دارای عیار بالای 90% می باشند.
ب) منیزیت جانشینی گرمابی
این ذخایر از محلولهای گرمابی که از ژرفای زمین سرچشمه میگیرند، تشکیل میشوند. این محلولها در هنگام مهاجرت بر سطح و در برخورد با سنگهای آهکی، سنگهای دولومیتی، یا شیل، بر اثر متاسوماتیسم جانشینی، ذخایر منیزیتی متبلور را به وجود میآورند. این گونه ذخایر در ایران مورد توجه قرار نگرفته است، هر چند امید به تشکیل این ذخایر در خاور ایران، شمال باختری ایران (آذربایجان باختری) و نقاط دیگر میرود.
پ) منیزیت تراوشی
در این نوع، CO2 موجود در آب های جوی بر روی سنگهای سرپانتینی و اولترامافیکی اثر می کند و سبب واکنش های شیمیایی و تشکیل منیزیت می شود. ذخایر منیزیتی از این نوع، اغلب کوچک و به صورت رگچهای می باشند. در ایران، در ناحیه افیولیت های نایین (سهیل باکوه) و سبزوار این گونه ها دیده می شود.
ت)منیزیت رسوبی
این گونه ذخایر در محیطهای رسوبی نزدیک به سنگهای غنی از منیزیم و به صورت تودهای و نهان بلورین (یا به صورت تراورتن) تشکیل میشوند.
این گونه ذخایر در پاره ای موارد می تواند از لحاظ اقتصادی قابل بهره برداری باشند. اما اغلب کم عیار هستند. پیدایش ذخایر توده ای منیزیت در محیط های آب شیرین، نیازمند فراهم بودن یون منیزیم است. یون های منیزیم حاصل از تخریب شیمیایی سنگهای غنی از منیزیم، به محیط های دریاچه ای یا آبگیرهای فصلی آورده شده و سرانجام ذخایر منیزیتی را پدید می آورند. در بسیاری از نقاط ایران، همه شرایط یاد شده موجود است، ولی برای اکتشاف منیزیت های رسوبی تاکنون فکری نشده است. ذخایر منیزیت ایران از کرتاسه پسین تا کواترنر تشکیل شدهاند.در این فاصله زمانی، باتوجه به شرایط منیزیت، دوره به خصوصی را نمی توان برای تشکیل آن مشخص کرد.
تولید کننده اکسید منیزیم -
شرکت پرشیا پایا معدن علاوه بر تولید منیزیت از معادن خود، تولید کننده اکسید منیزیم نیز می باشد. این شرکت خطوط تولید و پودر اکسید منیزیم را در شهرستان نهبندان راه اندازی کرده است.
اکسید منیزیم ماده ای معدنی استراتژیک است که کاربردهای فراوانی در صنعت دارد. از جمله موارد مصرف اکسید منیزیم میتوان به خوراک دام، کود کشاورزی و صنایع شیمیایی و تولید بوردهای منیزیم اشاره نمود. کاتالیزورها ، سفید کننده پالپ، لاستیک و پلاستیک، تصفیه فاضلاب و تصفیه آب اشاره نمود. مصرف اکسید منیزیم مرغوب بعلت ظرفیت جذب اسید و اثربخشی آن در تثبیت گونه های متخلخل فلزات سنگین ، در تصفیه خاك و آب های زیرزمینی و فاضلاب بسیار دارای اهمیت است.
اکسید منیزیم یک ماده معدنی با فرمول شیمیایی MgO است که از کلسینه کردن (حرارت دادن) سنگ معدن منیزیت (کربنات منیزیم MgCO3) تولید می شود. بدین صورت که پس از استخراج سنگ معدن منیزیت، طی عملیات های خالص سازی مختلف از قبیل خردایش، دانه بندی، شستشو، جداسازی به وسیله آهنربا و فلوتاسیون، این ماده فرآوری می شود. پس از خالص سازی منیزیت، آن را کلسینه می کنند. کلسینه کردن در دماهای مختلف سبب تولید اکسید منیزیم با اکتیویته های (سرعت واکنش پذیری) متفاوت می شود.
بنابراین اکسید منیزیم بر اساس دمای کلسینه کردن به سه دسته زیر تقسیم بندی می شود که هر کدام دارای خواص و کاربردهای متفاوتی هستند.
اکسید منیزیم کلسینه (Caustic)
اکسید منیزیم زینتره (Dead burned)
اکسید منیزیم فیوز (Fused)
اکسید منیزیم شرکت پرشیا پایا معدن در دمایی بین 700 تا 1000 درجه سانتیگراد پخت می شود و از نوع اکسید منیزیم کلسینه (کاستیک) می باشد. این محصول در دو گرید کشاورزی (خوراک دام و طیور) و گرید صنعتی ارائه می شود.
اکسید منیزیم این شرکت در بسته بندی کیسه جامبو 1 تنی ارائه می گردد.
1400-06-01
1400-06-01
1400-06-01
1400-06-01
1400-01-22
1399-06-12
1398-07-21
1398-06-06
1398-06-06
1398-06-06
1398-03-01
1397-03-22
1397-03-22