86035098

09126754593

منيزيم : دپوی منیزیت دانه بندی

منيزيم /images/products/master/2016-06-05_09-08-36_20160530_124438_resize_resize.jpg

منيزيم : همانطور که در تصاویر مشاهده میشود، پس از استخراج، خردایش و فراوری منیزیت تولید شده به ترتیب عیار و سایزهای مختلف در مکانهای مشخص و آماده سازی شده به صورت جداگانه دپو میشود و پس از نهایی شدن سفارش و برنامه تولید با نظارت کارشناس مربوطه در معدن بارگیری میشود.



منيزيم

منيزيم - سنگ معدن منیزیم ، منیزیم تجاری ، منیزیم آزمایشگاهی

منيزيم - منیزیم فلزی است به رنگ سفید یا نقره‌ای با نماد Mg، عدد اتمی ۱۲، وزن اتمی ۲۴٫۳۰۵۰ و ساختار بلور آن شش گوش یا هگزاگونال متراکم است. نام منیزیم از واژه ی یونانی Magnesia حوضه‌ای در Thessaly یا از نام شهر قدیمی Magnesia در آسیای صغیر گرفته شده‌است. منیزیم هشتمین عنصر فراوان در پوسته زمین و سومین عنصر فراوان و محلول در آب دریاست.
منیزیم در گروه دو (IIA) جدول تناوبی به عنوان فلز قلیایی خاکی قرار دارد.
منیزیم به عنوان سبک‌ترین فلز صنعتی با ویژگی‌های منحصر به فرد متالورژیکی، کاربردهای وسیعی در صنایع مختلف یافته‌است. علی‌رغم وجود محدودیت‌های ذاتی در تولید و استفاده از منیزیم به دلیل این ویژگی‌ها روز به روز به کاربرد این فلز در صنایع مختلف افزوده می‌شود. می‌توان از ویژگی‌های منحصر به فرد منیزیم موارد زیر را برشمرد:

منیزیم با چگالی ۱٫۷ گرم بر سانتی‌متر مکعب، سبک‌ترین فلز با قابلیت تولید قطعات صنعتی می‌باشد. چگالی منیزیم ۳۰ درصد از آلومینیوم کمتر (چگالی آلومینیوم ۲٫۷ گرم بر سانتی‌متر مکعب) و تنها ۲۰ درصد چگالی آهن است (چگالی آهن ۷٫۸ گرم بر سانتی‌متر مکعب). این ویژگی منحصر به فرد جذابیت فراوانی برای استفاده از این فلز در تولید قطعات متحرک و صنعت حمل و نقل ایجاد کرده‌است.
همراه با چگالی پایین، آلیاژهای منیزیم استحکام قابل توجهی از خود نشان می‌دهند. این ویژگی سبب افزایش نسبت استحکام به وزن این فلز شده‌است. به عنوان مثال جهت تغییر جنس تیری ۱۰ کیلویی از فولاد، می‌توان بدون تغییر چقرمگی از تیری منیزیمی با وزن ۳٫۸ کیلوگرم استفاده کرد. نسبت بالای استحکام به وزن سبب شده در بسیاری از قطعات مختلف صنایع هوایی و خودروسازی از منیزیم استفاده شود. نمونه چنین قطعاتی پوسته جعبه دنده هلیکوپتر می‌باشد.
از ویژگی‌های دیگر آلیاژهای منیزیم می‌توان به قابلیت جذب ارتعاشات توسط این فلز اشاره کرد. این ویژگی سبب شده استفاده از آلیاژهای منیزیم برای مدیریت ارتعاشات مخصوصاً در صنعت خودرو بسیار مورد توجه قرار گیرد. در مقایسه با آلیاژ آلومینیوم A356 با ضریب میرایی ۱٪ در تنش ۱ مگا پاسکال، برای آلیاژ AZ91 منیزیم این ضریب ۲۵٪ می‌باشد. در تنش ۱۰۰ مگا پاسکال این ضریب برای آلومینیوم A356 %4 و برای منیزیم AZ91 %54 می‌باشد.
علاوه بر قابلیت میرایی ارتعاشات، منیزیم سپری قوی در برابر امواج الکترو مغناطیس نیز می‌باشد. دیواره‌ای ۱ میلی‌متری از منیزیم به راحتی می‌تواند امواجی با شدت‌های بالاتر از ۸۵ دسی بل را سد کند. از این ویژگی منیزیم برای تولید بدنه تلفن‌های همراه، تجهیزات الکترونیکی، نظامی و تولید سیم‌های انتقال اطلاعات پرتوان استفاده می‌شود.
یکی دیگر از خصوصیات آلیاژهای منیزیم در مقایسه با آلومینیوم پایداری ابعادی در برابر تغییرات حرارتی می‌باشد. در منیزیم، پارامترهای مختلف خواص حرارتی مانند رسانایی پایین‌تر و گرمای ویژه بالاتر از آلومینیوم می‌باشد. از جمله فرایندهای تحت تأثیر خواص حرارتی ماشین کاری دقیق می‌باشد. آلیاژهای منیزیم حین گرم و سرد شدن سریع در فرایند ماشین کاری، تغییرات ابعادی کمی دارند. این ویژگی ماشین کاری دقیق این آلیاژها را ساده‌تر می‌سازد.
منیزیم در مقایسه با آلومینیوم، سیالیت بالا در ریخته‌گری، نیاز به فشار کمتر در دایکست و عدم واکنش با فولاد در بوته و قالب می‌باشد. با در نظر گرفتن این مزایا می‌توان برای دایکست قطعه‌ای منیزیمی از دستگاه‌های دایکست با ظرفیت کمتر استفاده نموده و تعداد به مراتب بیشتری قطعه در قالب‌های مشابه فولادی تولید کرد.

تولید منیزیم از آب دریا
در روش تولید منیزیم از آب دریا، منیزیم به صورت هیدروکسید رسوب کرده و بوسیله واکنش با اسید کلریدریک، به کلرید منیزیم تبدیل می‌شود. کلرید منیزیم بوسیله تبخیر محلول، بازیافت شده و فلز منیزیم بوسیله الکترولیز نمک مذاب بدست می‌آید.

فرایند الکترولیت

اولین مرحله از این فرایند فراهم کردن کلرید منیزیم-که بطور جزئی دهیدراته شده- یا کارنالیت دهیدراته می‌باشد. تغذیه‌های سلول صنعتی شامل مخلوطی از کلرید منیزیم دهیدراته، کلرید منیزیم جزئی دهیدراته شده یا کارنالیت دهیدراته می‌باشد.

کلرید منیزیم دهیدراته شده بوسیله یکی از این دو روش فراهم می‌شود: کلریده کردن اکسید منیزیم یا دهیدراته کردن آب نمک کلرید منیزیم.

سلول الکترولیتی شامل مخزن آجر کاری شده‌است که به محفظه‌های کاتد و آند تقسیم می‌شود. آند گرافیتی هوا- خنک شونده یا آب- خنک شونده و کاتد فولادی در الکترولیت متشکل از کلریدهای قلیایی با افزودنی کلرید منیزیم، غوطه ور می‌شوند. دمای کاری بین ۷۵۰–۶۸۰ درجه سانتی گراد است. کلرید منیزیم در سلول الکترولیتی مطابق واکنش زیر تجزیه می‌شود:[۳]

MgCl_2→Mg+Cl_2

منیزیم فلزی در کاتد تشکیل شده (روشن‌تر از الکترولیت است) و شناور می‌شود تا در قسمت کاتد جمع شود. کلر که محصول فرعی این فرایند است در آند جمع می‌شود.

در کشورهایی که انرژی الکتریکی ارزان است و بازار مصرف پایداری وجود دارد، تولید به روش الکترولیز به صرفه است. این مقرون به صرفه بودن زمانی بیشتر است که کلرید منیزیم مورد نیاز از منبعی مثل آب دریا تأمین شود.[۴]

فرایند احیای سیلیکوترمی

منیزیم طی فرایند سیلیکوترمی در دماهای بالا با فروسیلیسیم کاهش یافته و کریستال‌های منیزیم تشکیل می‌شوند. این فرایند شامل احیای اکسید منیزیم مذاب بوسیله فروسیلیسیم تحت فشار گاز در دمای حدود ۱۴۰۰ درجه سانتی گراد می‌باشد. منیزیم فلزی در این فرایند تشکیل شده، تبخیر می‌شود و سپس دور از منطقه گرم تقطیر می‌گردد. منیزیم تقطیر شده دارای خلوص ۹۹٫۸٪ است و سپس مجدداً ذوب و ریخته‌گری می‌شود.[۵]

حال در انتهای این بخش به دلیل موضوعیت این فرایند در گزارش تهیه شده و استفاده از این روش به عنوان تنها روش تولید منیزیم در کشور، لازم دیده می‌شود که این فرایند را به‌طور خلاصه شرح دهیم.

به صورت کلی این فرایند از ۴مرحله اصلی و چندین مرحله کنترلی تشکیل شده‌است که در ادامه به آن‌ها پرداخته می‌شود.

واحد کلسیناسیون

در ابتدای این بخش، سنگ‌های دولومیت استخراج شده پس از دپوسازی به واحد کنترل منتقل شده و میزان خلوص منیزیم در آن مورد بررسی قرار می‌گیرید، پس از تأیید شدن سنگ‌های استخراجی، این سنگ‌ها را غربال کرده و از لحاظ ابعادی بهینه می‌گردند. سپس به منظور افزایش خلوص منیزیم موجود در دولومیت‌های استخراجی و آماده‌سازی برای تحویل به بخش احیا، سنگ‌ها را وارد کورهٔ دوار می‌کنند، در این بخش سنگ‌ها موجود در دما ۱۲۰۰درجه سلسیوس قرار گرفته و گاز دی‌اکسید کربن خود را همان‌طور که در معادله زیر به آن اشاره شده‌است از دست می‌دهند.

(MgCO_3.CaCO_3 (solid)+Q→MgO.CaO(solid)+2CO_2+O_2(g

پس از گذر سنگ‌های مورد نظر از این بخش، سنگ‌های خاکستری اولیه به رنگ سفید درآمده و به بخش بعدی منتقل می‌گردد. لازم است ذکر شود که گاز خروجی از این کوره حاوی مقادیر قابل توجهی از آب و دی‌اکسید کربن می‌باشد که بررسی چگونگی استفاده از ضایعات تولیدی خود می‌تواند مفصلاً مورد بررسی قرار گیرد.

واحدآسیا و بریکت سازی

در این بخش دولومیت‌های کلسینه شده به منظور آماده‌سازی برای تحویل به بخش احیا به نسبت‌های مشخصی با فروسیلیس(۷۵درصدکربن) و فلورین مخلوط می‌گردد، این مواد مخلوط شده سپس وارد آسیا گشته و در چندین مرحله پودر می‌شوند.

پس از مراحل فوق موادآسیا شده به منظور بهینه‌سازی شکلی و ابعادی، به شکل بریک درآورده شده و در محفظه‌هایی برای انتقال به مرحله بعد نگهداری می‌شوند.


ریتورت واحد احیاء منیزیم
واحد احیاء منیزیم
در این مرحله بریکت‌ها را درون محفظه‌ای استوانه‌ای شکل که ریتورت نام دارد، شارژ می‌کنند. پس شارژ ریتورت‌ها، داخل محفظه ریتورت‌ها توسط دو پمپ خلأ در دو مرحله تخلیه می‌شود، اولین پمپ فشار داخل ریتورت را به فشاری در حدود ۱۱۰ پاسکال رسانده و پمپ دیگر این فشار را به حدود ۱۰الی ۵ پاسکال می‌رساند. ابن فرایند احیاء حدود ۱۰ ساعت به طول می‌انجامد که در طی آن منیزیم موجود در بریکت‌ها توسط فروسیلیس احیاء شده و به سمت دیگر ریتورت که کندانسور تعبیه شده و فشار کمتری دارد منتقل می‌شود. سپس منیزیم در محفظهٔ ابتدایی ریتورت که محفظه چگالش نام دارد از گاز به جامد تبدیل می‌شود که به اصطلاح آن را کرون یا تاج منیزیم می‌نامند. بقیه مواد داخل ریتورت که بریکت سوخته نام دارند نیز از ریتورت‌ها تخلیه و به عنوان دور ریخت جمع‌آوری می‌شود. فرایند گفته شده در بالا در معادله زیر خلاصه می‌شود.


کرون‌های تولید شده در واحد احیاء
(2MgO.CaO(s)+Si(Fe)(s) →2Mg(g) +CaO.SiO_2(s) +Fe(s

واحد ریخته‌گری
کرون‌های تولید شده در مرحله قبل، به خلوص مورد نظر رسیده‌اند ولی به دلیل اشکال و اندازه غیر استاندارد و بد کرون‌های سرد شده، نیاز است که این کرون‌ها در کوره‌ها دوباره ذوب شده و برای بسته‌بندی و فروش به شمش تبدیل شوند.

منیزیم به عنوان سبک‌ترین فلز صنعتی با ویژگی‌های منحصر به فرد متالورژیکی، کاربردهای وسیعی در صنایع مختلف یافته‌است. تولید منیزیم در ایران منحصر به کارخانه منیزیم فردوس می شود

آخرین اخبار

ذخیره یک میلیون تنی آهن در معدن حنار خراسان جنوبی / بازدید رئیس سازمان صمت به همراه مدیر عامل ایمپاسکو از معدن آهن حنار و طلای هیرد

1400-06-01

ذخیره یک میلیون تنی آهن در معدن حنار خراسان جنوبی / بازدید رئیس سازمان صمت به همراه مدیر عامل ایمپاسکو از معدن آهن حنار و طلای هیرد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی به همراه مدیر عامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران(ایمپاسکو)، از معدن آهن حنار و طلای هیرد و واحد فرآوری آن بازدید و مسائل و روند پیشرفت این واحدها را از نزدیک بررسی کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی، معدن آهن حنار شهرستان نهبندان دارای ذخیره قطعی بیش از یک میلیون تن ماده معدنی در مساحتی بالغ بر ۲۹ کیلومتر مربع می باشد.

این معدن با ظرفیت استخراج اسمی سالانه ۱۰۰ هزار تن، در حال حاضر زمینه اشتغال بیش از ۲۵ نفر را به صورت مستقیم فراهم کرده است.

گفتنی است ۱۳ معدن آهن در استان دارای بیشتر ...
احیا و فعالسازی ۶ واحد معدنی در خراسان جنوبی

1400-06-01

احیا و فعالسازی ۶ واحد معدنی در خراسان جنوبی

معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت ۶ واحد معدنی در خراسان جنوبی از ابتدای امسال فعال و به چرخه تولید بازگشتند.
حجت ایمانطلب اظهار کرد از این معادن ۵ معدن در شهرستان‌ نهبندان و یک معدن در شهرستان سربیشه فعال شده است.

ایمان طلب ادامه داد معادن فعال شده در زمینه ماده های معدنی فلورین، منیزیت ، مس و گرانیت هستند.
وی افزود ذخیره قطعی این ۶ معدن ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار تن است که بیشتر آن شامل یک میلیون و ۱۲۰ هزار تن مربوط به معدن مس در نهبندان است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت با فعال شدن این بیشتر ...
انعقاد بیش از 3000 میلیارد تومان تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در خراسان جنوبی

1400-06-01

انعقاد بیش از 3000 میلیارد تومان تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در خراسان جنوبی

ایرنا- عباس جرجانی با اعلام این مطلب افزود تاکنون ۱۴ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری به ارزش بیش از چهار هزار میلیارد تومان در چارچوب ستاد توسعه خاوران به امضا رسیده که بالغ بر 3500 میلیارد آن در حوزه صنعت و معدن است.

وی گفت از این تعداد ۱۰ تفاهم‌نامه در حوزه صنعت، معدن و تجارت به ویژه صنایع معدنی امضا شده است که در بازه زمانی دو ، سه و پنج ساله اجرایی خواهند شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی میزان اشتغال پیش‌بینی شده در این طرح‌ها را ۶ هزار و ۵۳۶ نفر اعلام کرد و افزود در ستاد توسعه خاوران، تمامی طرح‌ها را به سمت فرآوری‌های معدنی برده‌ایم و با توجه به کمبو بیشتر ...
رشد ۸۰ درصدی صدور پروانه اکتشاف در خراسان جنوبی

1400-06-01

رشد ۸۰ درصدی صدور پروانه اکتشاف در خراسان جنوبی

معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت از ابتدای امسال، ۲۹ پروانه اکتشاف در استان صادر شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۸۰ درصد رشد داشته است.
وی گفت در این مدت همچنین تعداد ۱۲ فقره گواهی کشف با ذخیره قطعی ۷.۵ میلیون تن و سرمایه گذاری به ارزش ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان صادر شده است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال چهار برابر شده است. بیشتر ...
لغو ممنوعیت ثبت درخواست اکتشافی در گروها های مواد معدنی 1 ، 2 در کل کشور و گروه مواد معدنی 3 در استان های گلستان، مازندران، گیلان ، تهران و البرز

1400-01-22

لغو ممنوعیت ثبت درخواست اکتشافی در گروها های مواد معدنی 1 ، 2 در کل کشور و گروه مواد معدنی 3 در استان های گلستان، مازندران، گیلان ، تهران و البرز

به اطلاع کیله متقاضیان محترم ثبت درخواست اکتشافی می رساند، پیرو رای شورایعالی معادن شماره 26064/60 مورخ 1400/01/17 ممنوعیت ثبت درخواست اولیه در گروه های مواد معدنی 1و2 در کل کشور و همچنین ممنوعیت ثبت درخواست اولیه علاوه بر گروهای 1 و 2 در گروه ماده معدنی 3 نیز در استان های گلستان، مازندران، گیلان ، تهران و البرز راس ساعت 10 صبح روز چهار شنبه مورخ 1400/01/25لغو می گردد و متقاضیان می توانند در گروه های فوق ثبت درخواست اکتشافی نمایند . بیشتر ...
اولویت استراتژیک فولاد خوزستان تداوم و تقویت همکاری های گذشته با فولاد اکسین است

1399-06-12

اولویت استراتژیک فولاد خوزستان تداوم و تقویت همکاری های گذشته با فولاد اکسین است

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان به همراه جمعی از معاونین و مدیران این شرکت با حضور در جلسه ای مشترک با امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد اکسین خوزستان، راهکارهای توسعه همکاری میان دو شرکت را بررسی نمودند. جلسه یاد شده روز سه شنبه 5 شهریورماه 98 در سالن کنفرانس شرکت فولاد اکسین انجام شد.
به گزارش معدن نیوز، در ابتدای این دیدار امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد اکسین ضمن خیر مقدم به مدعوین، انتصاب علی محمدی را به عنوان مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان تبریک گفت و ابراز امیدواری نمود با تعامل سازنده ای که بین دو شرکت وجود دارد، گام های موثری در راستای رونق تولید برداشته شود.

مدیرعامل شرکت بیشتر ...
خام فروشی، معیار توسعه یافتگی، نیست

1398-07-21

خام فروشی، معیار توسعه یافتگی، نیست

دنیای معدن - عضو هیات مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران گفت: ذوب آهن اصفهان به عنوان نخستین تولید کننده کشور به دلیل نداشتن مواد اولیه با ۶۰ درصد ظرفیت کار می کند.
به گزارش دنیای معدن، عضو هیات مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران در حاشیه نمایشگاه ماینکس تهران گفت: معیار توسعه یافتگی، خام فروشی نیست بلکه تولید فولاد و محصولات دارای ارزش افزوده بالا معیار است.
او اضافه کرد: اگر به فرض سنگ آهن هم در کشور وجود داشته باشد امروز است شاهد هستیم ذوب آهن اصفهان به عنوان نخستین تولید کننده کشور به دلیل نداشتن مواد اولیه با ۶۰ درصد ظرفیت کار می کند، در حالی که ۷ میلیون تن سنگ د بیشتر ...
بررسی دقیق عملکرد گروه فرآورده‌های نسوز در سال ۹۷

1398-06-06

بررسی دقیق عملکرد گروه فرآورده‌های نسوز در سال ۹۷

بررسی شرکت‌های گروه فرآورده‌های نسوز در سال 97 نشان می‌دهد به طور کلی شاهد افزایش مبلغ فروش شرکت‌های این گروه در سال 97 نسبت به سال 96 بوده‌ایم.
به گزارش تجارت‌نیوز، بررسی مبلغ فروش گروه فرآورده‌های نسوز نشان می‌دهد کفرا (فرآورده های نسوز ایران) در سال ۹۷ بالاترین میزان درآمد را در بین گروه فرآورده‌های نسوز داشته است.

کفرا در سال مالی منتهی به اسفند ماه سال ۹۷ توانسته است ۲۱۶ میلیارد تومان درآمد بسازد.

در رتبه‌های بعدی ساخت درآمد حاصل از فروش کتوکا (تولیدی و خدمات صنایع نسوز توکا)، کاذر (فرآورده‌های نسوز آذر) و کفپارس (فرآورده‌های نسوز پارس) قرار دارند.
بیشتر ...
کاهش یک درصدی تولید جهانی مس معدنی در 5 ماهه اول 2019

1398-06-06

کاهش یک درصدی تولید جهانی مس معدنی در 5 ماهه اول 2019

به گزارش معدن نیوز، بر اساس این گزارش، کاهش تولید در دو کشور بزرگ تولیدکننده مس یعنی شیلی و اندونزی، بیشتر از رشد تولید سایر کشورها بوده است.

تولید در شیلی به‌عنوان بزرگ‌ترین کشور تولیدکننده مس معدنی در جهان 3 درصد کاهش یافته است که دلیل عمده آن پایین بودن عیار سنگ کانی بوده است. همچنین تولید کنسانتره در اندونزی به دلیل عملیات انتقال دو معدن اصلی این کشور به مناطقی با عیار سنگ کانی متفاوت، منجر به کاهش موقتی 55 درصدی تولید شد.

پس از رشد 11 درصدی در سال 2018، تولید در جمهوری دموکراتیک کنگو (DRC) و زامبیا در 5 ماه اول سال 2019 اساساً ثابت باقی ماند که دلیل آن کاهش بیشتر ...
بزرگترین دغدغه امروز ذوب آهن تامین سنگ آهن است

1398-06-06

بزرگترین دغدغه امروز ذوب آهن تامین سنگ آهن است

نشست خبری مهندس منصور یزدی زاده مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با حضور،اصحاب رسانه و جمعی از دیگر مسئولین شرکت دوشنبه چهارم شهریور ماه همزمان با هفته دولت در دفتر مدیرعامل برگزار شد.

مهندس منصور یزدی زاده ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد وخاطره شهیدان گرانقدر رجایی و باهنر گفت : امسال تحت عنوان رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری گردید و تولید کنندگان در این خصوص وظیفه سنگین و الزاماتی نیاز دارند تا بتوانند در این زمینه با تمام قوا نقش آفرین باشند.

وی در ادامه به فرایند متفاوت تولید ذوب آهن با سایر فولادسازان پرداخت و افزود : شیوه تولید در ذوب آهن به روش کوره بیشتر ...
دوره آموزشی

1398-03-01

دوره آموزشی "استراتژی های صادرات محصولات فولادی در شرایط تحریم" توسط آکادمی ملی فولاد برگزار می شود/ مدرس؛ کیوان جعفری طهرانی

به گزارش معدن نیوز، آکادمی ملی فولاد به منظور بررسی چگونگی صادرات محصولات فولادی در شرایط تحریم، محدودیت های ایجاد شده در فرایند صادرات در پی تحریم ها و نیز تکنیک های موثر برای عبور از تحریم دوره آموزشی کاربردی "استراتژی های صادرات محصولات فولادی در شرایط تحریم" را با تدریس کیوان جعفری طهرانی تحلیلگر ارشد بازارهای بین المللی فولاد و معدن برگزار می کند.

این دوره دو روزه 28 و 29 خرداد 98 در محل انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران برگزار خواهد شد. بیشتر ...
منیزیت دانه بندی

1397-03-22

منیزیت دانه بندی

منیزیت دانه بندی
منيزيت دانه بندي با سایزهای دلخواه از 0 تا 50 ميلي متر و به صورت پودر 60 تا 400 مش توسط شرکت پرشیا پایا معدن تولید و عرضه می شود.
همچنین اكسيد منيزيم دانه بندي و پودر نیز توسط شرکت پرشیا پایا معدن تولید و عرضه می شود. بیشتر ...
محصولات منيزيتي

1397-03-22

محصولات منيزيتي

منيزيت دانه بندي با سایزهای دلخواه از 0 تا 50 ميلي متر
اكسيد منيزيم دانه بندي 0 تا10 ميلي متر
اكسيد منيزيم پودر 60 تا 400 مش بیشتر ...