86035098

09126754593

صادرات منیزیت : منشاء منیزیت

صادرات منیزیت /images/products/master/2015-11-24_13-50-33_IMG_3288_resize.JPG

صادرات منیزیت : بخش عمده‌ای از ذخایر منیزیت از تجزیه سنگ‌های آذرین اولترابازیک مانند پریدوتیت‌ و دونیت به‌وجود می‌آید. همچنین منیزیت در رگه‌ها و توده‌های نامنظم هیدروترمال در سنگ‌های آهکی دولومیتی یافت می‌شود. همچنین از تجزیه سنگ‌های دگرگونی غنی از کانیهای منیزیم‌دار تولید می‌شود.
ذخایر منیزیت، به شکل‌های متفاوتی به وجود می آیند.
الف) منیزیت گرمابی
پیدایش این گونه ذخایر، نتیجه دگرسانی محلولهای گرمابی حامل CO2 بر روی سنگ‌های اولترابازیک است.
ذخایر منیزیت تشکیل‌شده در این فرآیندها، معمولاً به صورت توده ای و نهان بلورین هستند و اغلب دارای عیار بالای 90% می باشند.
ب) منیزیت جانشینی گرمابی
این ذخایر از محلولهای گرمابی که از ژرفای زمین سرچشمه می‌گیرند، تشکیل می‌شوند. این محلولها در هنگام مهاجرت بر سطح و در برخورد با سنگ‌های آهکی، سنگ‌های دولومیتی، یا شیل، بر اثر متاسوماتیسم جانشینی، ذخایر منیزیتی متبلور را به وجود می‌آورند. این گونه ذخایر در ایران مورد توجه قرار نگرفته است، هر چند امید به تشکیل این ذخایر در خاور ایران، شمال باختری ایران (آذربایجان باختری) و نقاط دیگر می‌رود.
پ) منیزیت تراوشی
در این نوع، CO2 موجود در آب های جوی بر روی سنگ‌های سرپانتینی و اولترامافیکی اثر می کند و سبب واکنش های شیمیایی و تشکیل منیزیت می شود. ذخایر منیزیتی از این نوع، اغلب کوچک و به صورت رگچه‌ای می باشند. در ایران، در ناحیه افیولیت های نایین (سهیل باکوه) و سبزوار این گونه ها دیده می شود.
ت)منیزیت رسوبی
این گونه ذخایر در محیط‌های رسوبی نزدیک به سنگ‌های غنی از منیزیم و به صورت توده‌ای و نهان بلورین (یا به صورت تراورتن) تشکیل می‌شوند.
این گونه ذخایر در پاره ای موارد می تواند از لحاظ اقتصادی قابل بهره برداری باشند. اما اغلب کم عیار هستند. پیدایش ذخایر توده ای منیزیت در محیط های آب شیرین، نیازمند فراهم بودن یون منیزیم است. یون های منیزیم حاصل از تخریب شیمیایی سنگ‌های غنی از منیزیم، به محیط های دریاچه ای یا آبگیرهای فصلی آورده شده و سرانجام ذخایر منیزیتی را پدید می آورند. در بسیاری از نقاط ایران، همه شرایط یاد شده موجود است، ولی برای اکتشاف منیزیت های رسوبی تاکنون فکری نشده است. ذخایر منیزیت ایران از کرتاسه پسین تا کواترنر تشکیل شده‌اند.در این فاصله زمانی، باتوجه به شرایط منیزیت، دوره به خصوصی را نمی توان برای تشکیل آن مشخص کرد.



صادرات منیزیت

صادرات منیزیت - انواع صادرات منیزیت، صادرات منیزیت به شکل سنگ معدن

صادرات منیزیت - منیزیت از جمله مهمترین مواد معدنی مورد استفاده در انواع خوراک دام و طیور است. در خط تولید خوراک دام و طیور به مواد اولیه مقداری منیزیت یا اکسید منیزیم نیز اضافه میشود.
ذخایر منيزيت ايران، با عیارهای مختلف عمدتا در شرق ایران تولید می شود. بیش از 70 درصد منیزیت ایران در خراسان جنوبی در شهرستان های سربیشه و نهبندان تولید می شود و مابقی عمدتا از معادن استان سیستان و بلوچستان تامین می شود. ذخایر منیزیت شرق ایران در امتداد گسل نهبندان و بر روی واحدهای افیولیتی یا مجاور آنها تشکیل شده اند. این ذخایر به صورت رگه ای و رگچه ای و لایه ای رخ داده اند.
معادن منيزيت ايران توانایی تولید سالانه 300 هزارتن منیزیت با خلوص مختلف را دارند که بیش از 70 درصد آن در صنایع نسوز مورد استفاده قرار می گیرد.
شرکت پرشیا پایا معدن با دارا بودن معادن بزرگ و با کیفیت مناسب و خط خردایش و پرعیارسازی منیزیت، توانایی تولید و صادرات منیزیت، اکسید منیزیم، سولفات منیزیم و محصولات وابسته به آن دارد.

شرکت پرشیا پایا معدن با دارا بودن معادن بزرگ و با کیفیت مناسب و خط خردایش و پرعیارسازی منیزیت، توانایی تولید و صادرات منیزیت، اکسید منیزیم، سولفات منیزیم و محصولات وابسته به آن دارد.

آخرین اخبار

ذخیره یک میلیون تنی آهن در معدن حنار خراسان جنوبی / بازدید رئیس سازمان صمت به همراه مدیر عامل ایمپاسکو از معدن آهن حنار و طلای هیرد

1400-06-01

ذخیره یک میلیون تنی آهن در معدن حنار خراسان جنوبی / بازدید رئیس سازمان صمت به همراه مدیر عامل ایمپاسکو از معدن آهن حنار و طلای هیرد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی به همراه مدیر عامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران(ایمپاسکو)، از معدن آهن حنار و طلای هیرد و واحد فرآوری آن بازدید و مسائل و روند پیشرفت این واحدها را از نزدیک بررسی کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی، معدن آهن حنار شهرستان نهبندان دارای ذخیره قطعی بیش از یک میلیون تن ماده معدنی در مساحتی بالغ بر ۲۹ کیلومتر مربع می باشد.

این معدن با ظرفیت استخراج اسمی سالانه ۱۰۰ هزار تن، در حال حاضر زمینه اشتغال بیش از ۲۵ نفر را به صورت مستقیم فراهم کرده است.

گفتنی است ۱۳ معدن آهن در استان دارای بیشتر ...
احیا و فعالسازی ۶ واحد معدنی در خراسان جنوبی

1400-06-01

احیا و فعالسازی ۶ واحد معدنی در خراسان جنوبی

معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت ۶ واحد معدنی در خراسان جنوبی از ابتدای امسال فعال و به چرخه تولید بازگشتند.
حجت ایمانطلب اظهار کرد از این معادن ۵ معدن در شهرستان‌ نهبندان و یک معدن در شهرستان سربیشه فعال شده است.

ایمان طلب ادامه داد معادن فعال شده در زمینه ماده های معدنی فلورین، منیزیت ، مس و گرانیت هستند.
وی افزود ذخیره قطعی این ۶ معدن ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار تن است که بیشتر آن شامل یک میلیون و ۱۲۰ هزار تن مربوط به معدن مس در نهبندان است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت با فعال شدن این بیشتر ...
انعقاد بیش از 3000 میلیارد تومان تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در خراسان جنوبی

1400-06-01

انعقاد بیش از 3000 میلیارد تومان تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در خراسان جنوبی

ایرنا- عباس جرجانی با اعلام این مطلب افزود تاکنون ۱۴ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری به ارزش بیش از چهار هزار میلیارد تومان در چارچوب ستاد توسعه خاوران به امضا رسیده که بالغ بر 3500 میلیارد آن در حوزه صنعت و معدن است.

وی گفت از این تعداد ۱۰ تفاهم‌نامه در حوزه صنعت، معدن و تجارت به ویژه صنایع معدنی امضا شده است که در بازه زمانی دو ، سه و پنج ساله اجرایی خواهند شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی میزان اشتغال پیش‌بینی شده در این طرح‌ها را ۶ هزار و ۵۳۶ نفر اعلام کرد و افزود در ستاد توسعه خاوران، تمامی طرح‌ها را به سمت فرآوری‌های معدنی برده‌ایم و با توجه به کمبو بیشتر ...
رشد ۸۰ درصدی صدور پروانه اکتشاف در خراسان جنوبی

1400-06-01

رشد ۸۰ درصدی صدور پروانه اکتشاف در خراسان جنوبی

معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت از ابتدای امسال، ۲۹ پروانه اکتشاف در استان صادر شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۸۰ درصد رشد داشته است.
وی گفت در این مدت همچنین تعداد ۱۲ فقره گواهی کشف با ذخیره قطعی ۷.۵ میلیون تن و سرمایه گذاری به ارزش ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان صادر شده است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال چهار برابر شده است. بیشتر ...
لغو ممنوعیت ثبت درخواست اکتشافی در گروها های مواد معدنی 1 ، 2 در کل کشور و گروه مواد معدنی 3 در استان های گلستان، مازندران، گیلان ، تهران و البرز

1400-01-22

لغو ممنوعیت ثبت درخواست اکتشافی در گروها های مواد معدنی 1 ، 2 در کل کشور و گروه مواد معدنی 3 در استان های گلستان، مازندران، گیلان ، تهران و البرز

به اطلاع کیله متقاضیان محترم ثبت درخواست اکتشافی می رساند، پیرو رای شورایعالی معادن شماره 26064/60 مورخ 1400/01/17 ممنوعیت ثبت درخواست اولیه در گروه های مواد معدنی 1و2 در کل کشور و همچنین ممنوعیت ثبت درخواست اولیه علاوه بر گروهای 1 و 2 در گروه ماده معدنی 3 نیز در استان های گلستان، مازندران، گیلان ، تهران و البرز راس ساعت 10 صبح روز چهار شنبه مورخ 1400/01/25لغو می گردد و متقاضیان می توانند در گروه های فوق ثبت درخواست اکتشافی نمایند . بیشتر ...
اولویت استراتژیک فولاد خوزستان تداوم و تقویت همکاری های گذشته با فولاد اکسین است

1399-06-12

اولویت استراتژیک فولاد خوزستان تداوم و تقویت همکاری های گذشته با فولاد اکسین است

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان به همراه جمعی از معاونین و مدیران این شرکت با حضور در جلسه ای مشترک با امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد اکسین خوزستان، راهکارهای توسعه همکاری میان دو شرکت را بررسی نمودند. جلسه یاد شده روز سه شنبه 5 شهریورماه 98 در سالن کنفرانس شرکت فولاد اکسین انجام شد.
به گزارش معدن نیوز، در ابتدای این دیدار امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد اکسین ضمن خیر مقدم به مدعوین، انتصاب علی محمدی را به عنوان مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان تبریک گفت و ابراز امیدواری نمود با تعامل سازنده ای که بین دو شرکت وجود دارد، گام های موثری در راستای رونق تولید برداشته شود.

مدیرعامل شرکت بیشتر ...
خام فروشی، معیار توسعه یافتگی، نیست

1398-07-21

خام فروشی، معیار توسعه یافتگی، نیست

دنیای معدن - عضو هیات مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران گفت: ذوب آهن اصفهان به عنوان نخستین تولید کننده کشور به دلیل نداشتن مواد اولیه با ۶۰ درصد ظرفیت کار می کند.
به گزارش دنیای معدن، عضو هیات مدیره انجمن تولید کنندگان فولاد ایران در حاشیه نمایشگاه ماینکس تهران گفت: معیار توسعه یافتگی، خام فروشی نیست بلکه تولید فولاد و محصولات دارای ارزش افزوده بالا معیار است.
او اضافه کرد: اگر به فرض سنگ آهن هم در کشور وجود داشته باشد امروز است شاهد هستیم ذوب آهن اصفهان به عنوان نخستین تولید کننده کشور به دلیل نداشتن مواد اولیه با ۶۰ درصد ظرفیت کار می کند، در حالی که ۷ میلیون تن سنگ د بیشتر ...
بررسی دقیق عملکرد گروه فرآورده‌های نسوز در سال ۹۷

1398-06-06

بررسی دقیق عملکرد گروه فرآورده‌های نسوز در سال ۹۷

بررسی شرکت‌های گروه فرآورده‌های نسوز در سال 97 نشان می‌دهد به طور کلی شاهد افزایش مبلغ فروش شرکت‌های این گروه در سال 97 نسبت به سال 96 بوده‌ایم.
به گزارش تجارت‌نیوز، بررسی مبلغ فروش گروه فرآورده‌های نسوز نشان می‌دهد کفرا (فرآورده های نسوز ایران) در سال ۹۷ بالاترین میزان درآمد را در بین گروه فرآورده‌های نسوز داشته است.

کفرا در سال مالی منتهی به اسفند ماه سال ۹۷ توانسته است ۲۱۶ میلیارد تومان درآمد بسازد.

در رتبه‌های بعدی ساخت درآمد حاصل از فروش کتوکا (تولیدی و خدمات صنایع نسوز توکا)، کاذر (فرآورده‌های نسوز آذر) و کفپارس (فرآورده‌های نسوز پارس) قرار دارند.
بیشتر ...
کاهش یک درصدی تولید جهانی مس معدنی در 5 ماهه اول 2019

1398-06-06

کاهش یک درصدی تولید جهانی مس معدنی در 5 ماهه اول 2019

به گزارش معدن نیوز، بر اساس این گزارش، کاهش تولید در دو کشور بزرگ تولیدکننده مس یعنی شیلی و اندونزی، بیشتر از رشد تولید سایر کشورها بوده است.

تولید در شیلی به‌عنوان بزرگ‌ترین کشور تولیدکننده مس معدنی در جهان 3 درصد کاهش یافته است که دلیل عمده آن پایین بودن عیار سنگ کانی بوده است. همچنین تولید کنسانتره در اندونزی به دلیل عملیات انتقال دو معدن اصلی این کشور به مناطقی با عیار سنگ کانی متفاوت، منجر به کاهش موقتی 55 درصدی تولید شد.

پس از رشد 11 درصدی در سال 2018، تولید در جمهوری دموکراتیک کنگو (DRC) و زامبیا در 5 ماه اول سال 2019 اساساً ثابت باقی ماند که دلیل آن کاهش بیشتر ...
بزرگترین دغدغه امروز ذوب آهن تامین سنگ آهن است

1398-06-06

بزرگترین دغدغه امروز ذوب آهن تامین سنگ آهن است

نشست خبری مهندس منصور یزدی زاده مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با حضور،اصحاب رسانه و جمعی از دیگر مسئولین شرکت دوشنبه چهارم شهریور ماه همزمان با هفته دولت در دفتر مدیرعامل برگزار شد.

مهندس منصور یزدی زاده ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد وخاطره شهیدان گرانقدر رجایی و باهنر گفت : امسال تحت عنوان رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری گردید و تولید کنندگان در این خصوص وظیفه سنگین و الزاماتی نیاز دارند تا بتوانند در این زمینه با تمام قوا نقش آفرین باشند.

وی در ادامه به فرایند متفاوت تولید ذوب آهن با سایر فولادسازان پرداخت و افزود : شیوه تولید در ذوب آهن به روش کوره بیشتر ...
دوره آموزشی

1398-03-01

دوره آموزشی "استراتژی های صادرات محصولات فولادی در شرایط تحریم" توسط آکادمی ملی فولاد برگزار می شود/ مدرس؛ کیوان جعفری طهرانی

به گزارش معدن نیوز، آکادمی ملی فولاد به منظور بررسی چگونگی صادرات محصولات فولادی در شرایط تحریم، محدودیت های ایجاد شده در فرایند صادرات در پی تحریم ها و نیز تکنیک های موثر برای عبور از تحریم دوره آموزشی کاربردی "استراتژی های صادرات محصولات فولادی در شرایط تحریم" را با تدریس کیوان جعفری طهرانی تحلیلگر ارشد بازارهای بین المللی فولاد و معدن برگزار می کند.

این دوره دو روزه 28 و 29 خرداد 98 در محل انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران برگزار خواهد شد. بیشتر ...
منیزیت دانه بندی

1397-03-22

منیزیت دانه بندی

منیزیت دانه بندی
منيزيت دانه بندي با سایزهای دلخواه از 0 تا 50 ميلي متر و به صورت پودر 60 تا 400 مش توسط شرکت پرشیا پایا معدن تولید و عرضه می شود.
همچنین اكسيد منيزيم دانه بندي و پودر نیز توسط شرکت پرشیا پایا معدن تولید و عرضه می شود. بیشتر ...
محصولات منيزيتي

1397-03-22

محصولات منيزيتي

منيزيت دانه بندي با سایزهای دلخواه از 0 تا 50 ميلي متر
اكسيد منيزيم دانه بندي 0 تا10 ميلي متر
اكسيد منيزيم پودر 60 تا 400 مش بیشتر ...