پروژه های معدنی : بخش عمدهای از ذخایر منیزیت از تجزیه سنگهای آذرین اولترابازیک مانند پریدوتیت و دونیت بهوجود میآید. همچنین منیزیت در رگهها و تودههای نامنظم هیدروترمال در سنگهای آهکی دولومیتی یافت میشود. همچنین از تجزیه سنگهای دگرگونی غنی از کانیهای منیزیمدار تولید میشود.
ذخایر منیزیت، به شکلهای متفاوتی به وجود می آیند.
الف) منیزیت گرمابی
پیدایش این گونه ذخایر، نتیجه دگرسانی محلولهای گرمابی حامل CO2 بر روی سنگهای اولترابازیک است.
ذخایر منیزیت تشکیلشده در این فرآیندها، معمولاً به صورت توده ای و نهان بلورین هستند و اغلب دارای عیار بالای 90% می باشند.
ب) منیزیت جانشینی گرمابی
این ذخایر از محلولهای گرمابی که از ژرفای زمین سرچشمه میگیرند، تشکیل میشوند. این محلولها در هنگام مهاجرت بر سطح و در برخورد با سنگهای آهکی، سنگهای دولومیتی، یا شیل، بر اثر متاسوماتیسم جانشینی، ذخایر منیزیتی متبلور را به وجود میآورند. این گونه ذخایر در ایران مورد توجه قرار نگرفته است، هر چند امید به تشکیل این ذخایر در خاور ایران، شمال باختری ایران (آذربایجان باختری) و نقاط دیگر میرود.
پ) منیزیت تراوشی
در این نوع، CO2 موجود در آب های جوی بر روی سنگهای سرپانتینی و اولترامافیکی اثر می کند و سبب واکنش های شیمیایی و تشکیل منیزیت می شود. ذخایر منیزیتی از این نوع، اغلب کوچک و به صورت رگچهای می باشند. در ایران، در ناحیه افیولیت های نایین (سهیل باکوه) و سبزوار این گونه ها دیده می شود.
ت)منیزیت رسوبی
این گونه ذخایر در محیطهای رسوبی نزدیک به سنگهای غنی از منیزیم و به صورت تودهای و نهان بلورین (یا به صورت تراورتن) تشکیل میشوند.
این گونه ذخایر در پاره ای موارد می تواند از لحاظ اقتصادی قابل بهره برداری باشند. اما اغلب کم عیار هستند. پیدایش ذخایر توده ای منیزیت در محیط های آب شیرین، نیازمند فراهم بودن یون منیزیم است. یون های منیزیم حاصل از تخریب شیمیایی سنگهای غنی از منیزیم، به محیط های دریاچه ای یا آبگیرهای فصلی آورده شده و سرانجام ذخایر منیزیتی را پدید می آورند. در بسیاری از نقاط ایران، همه شرایط یاد شده موجود است، ولی برای اکتشاف منیزیت های رسوبی تاکنون فکری نشده است. ذخایر منیزیت ایران از کرتاسه پسین تا کواترنر تشکیل شدهاند.در این فاصله زمانی، باتوجه به شرایط منیزیت، دوره به خصوصی را نمی توان برای تشکیل آن مشخص کرد.
پروژه های معدنی -
شرکت پرشیا پایا معدن با دارا بودن تجربه اکتشاف و استخراج مواد معدنی، علاقه مند به بررسی و اجرای پروژه های معدنی و طرح های سرمایه گذاری معدنی و مشارکت در ایران است.
شرکت پرشیا پایا معدن با دارا بودن معادن بزرگ و با کیفیت مناسب، یکی از تولید کنندگان اصلی منیزیت و محصولات وابسته به آن در ایران است. همچنین این شرکت با دارا بودن ماشین آلات معدنی و خط خردایش و پرعیارسازی مغناطیسی، متخصص استخراج و فرآوری بسیاری از انواع مواد معدنی می باشد.
از جمله فعالیت های این شرکت در این زمینه عبارتند از:
طراحي معادن روباز و زیرزمینی
• طراحي و محاسبات حفاري و آتشباري
• استخراج مواد معدنی
• امكان سنجي اولیه از دادههای ارزیابی ذخیره
• نظارت و مشاوره در ارتباط با ایمنی
• بررسی و مطالعه در خصوص کاربرد مواد معدنی خام و تغلیظ شده در صنایع مختلف
• انجام کلیه عملیات مربوط به تغلیظ و فرآوری مواد معدنی در مقیاس آزمایشگاهی و نیمه صنعتی
• انجام آزمایشات لازم به منظور تعیین روشهای مطلوب فرآوری مواد معدنی
مشاوره در امور خرید و فروش مواد معدنی
• تهیه پودرهای صنعتی و مواد خام و کنستانتره فلزی
• تهیه گزارشهای محدودههای معدنی فلزی و غیرفلزی
• قیمتگذاری محدودههای معدنی براساس اطلاعات موجود
• ایجاد ارتباط و مشارکت بین معدنکاران، سرمایهگذاران، صاحبان صنایع و غیره
• سرمایهگذاری و سرمایهپذیری در بخش معادن و صنایع معدنی
1400-06-01
1400-06-01
1400-06-01
1400-06-01
1400-01-22
1399-06-12
1398-07-21
1398-06-06
1398-06-06
1398-06-06
1398-03-01
1397-03-22
1397-03-22